onsdag 18 december 2013

Julestök..

Ja, mina vänner. Här har vi julestök för hela slanten! Det var längesedan, många år sedan, som Martin och jag julade som nu. Men äntligen känns det riktigt härligt igen, att baka pepparkakor. Pepparkakshus. Lussebullar. Att göra julfina krukor. Packa upp våra flyttkartonger. Och leta efter saker. Väldigt många saker..


Helgen som gick hade vi minijul med barnens farmor, faster Hanna och farbror Daniel. Det blev mycket stök, bak och god julmat. Det blev rena rama julaftonen och Alice o Henning var i himlen..


Dagarna som är kvar ska vi leta gran (helst i skogen om vi hittar en vänlig bonde som vill dela med sig av en liten ägodel ;). Vi ska slå in klappar, laga mat och förbereda för vår alldeles egna julafton på vår alldeles egna Prima Gård. Det blir en spännande upplevelse. Bara vi. I avsaknad av dem vi tycker om. 

Men med tanke på vad det här året och den här hösten har tagit oss, så kan vi ju inte mycket annat än att bara känna tacksamhet. Glädje. Och längtan. Äntligen får barnen vakna i sina egna sängar på självaste julafton.


Slutligen, ett stort, varmt, innerligt TACK till alla er på HR-service för en makalöst fin present! Jag blev så glad. Ni vet alldeles, PRECIS vilken butik jag tycker allra, allra mest om =)

Kram och God Jul!

/Emma





1 kommentar:

  1. Tack för att vi fick komma och se ert nya "ställe",det var så trevligt. Ni har det så fint och vad ni har gjort mycket på kort tid, att ni bara orkar.
    Underbart att få vara med att baka, julstöka, bära möbler och framför allt få leka, busa och umgås med Alice o Henning, dessa goa´ små barnbarn o syskonbarn.
    Vi tre o alla era nära o kära i Småland, önskar er en fantastisk Jul o ett Gott Nytt År. Hoppas vi ses snart igen kramar från Farmor, faster Hanna o farbror Daniel.

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittar in!

Tack snälla för Din hälsning!