tisdag 17 juni 2014

Snart öppning!

Senaste dagarna har vi haft besök av fina vänner från Malmö. Nathalie, Claes, Vera och Alice allra första bebiskompis Alma har varit här och umgåtts. Lekt i massor. Pratat. Skrattat. Och inte minst, givit oss en hjälpande hand.


Vårt mål är att kunna öppna gårdsbutiken lite försiktigt på torsdag =) Men mycket återstår och en del hyllor gapar tomma i väntan på leverans. Det där med att bo på en ö långt ute i havet ställs lite på sin spets när man väntar på produkter vill jag lova. Det tar inte en eller två dagar hit. Inte ens tre räcker. En leverans från Holland har tagit flera veckor nu och en från det där långväga landet Sverige har tagit nästan två veckor..


De fina ekologiska bönder vi hittat på ön är dock ivriga att leverera till oss inför midsommar, så vi har  trots allt bestämt oss för att börja med det vi har. Vi vill ju så gärna! =) Det blir ekologiska jordgubbar! Och KRAV-odlad sparris. Och en hel del andra grödor.. 


Här finns även ekologisk juice och läsk. Äppelmust från gotländska trädgårdar. Vackra och goda ekologiska teer. Närproducerat knäcke. En och annan marmelad. En del av vårt eget hantverk. Ekologiskt godis. Och förhoppningsvis en härlig atmosfär med löfte om vad som komma skall... ;)


Vi vill att ni som svänger in för att köpa jordgubbar hos oss till midsommar ska vilja komma igen. Att ni ska bli nyfikna. Att ni ska komma tillbaka för att se mer av det vi har lite längre fram, under veckorna som kommer. Att ni ska få njuta av våra delikatesser i sommar, antingen på vår gårdsplan, i vår trädgård, eller bara hemma till kvällen.. Vi vill förgylla er semester eller bara tillvaron för er som delar vardagen här med oss året runt!







Vi hoppas få se er här!

Och Nathalie och Claes. Tack. Tack. Tack! Ni är världens absolut finaste!

/Emma







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittar in!

Tack snälla för Din hälsning!