söndag 10 mars 2013

En inspirerande dag!




Idag känner vi sjudande energi och inspiration Martin och jag! Vi blev bjudna på lunch hos en härlig familj som driver en sommarverksamhet. De fick det att låta roligt. Enkelt. Socialt. Trevligt.




Inte semesterlugnt eller rosenrött, det var tydligt att de arbetar hårt. Men de förmedlade en positiv känsla och lever det där livet som vi drömmer om, men som vi är osäkra på kan bli verklighet? Det där livet som vi tänker att vi är naiva om vi tror att det är möjligt. Och där vi intalar oss att vi både är okunniga och kanske saknar vad som krävs för att lyckas......




I drömmarnas dröm bor vi på en gammal kalkstensgård här på Gotland. Där skapar vi en miljö som andra, det vill säga Ni, får njuta av. En plats där ni kommer bort från fastlandet och kanske storstaden och bara får känna ert ursprung och andas frisk luft...




En miljö som inte bara tilltalar mitt i varmaste sommaren, utan som ni kan längta till och besöka en helg i oktober när ön är lugn och luften hög. Eller en helg som nu i mars när vårsolen värmer sådär overkligt skönt?




Tänk att få skapa en miljö som andra njuter av och som vi själva får ta del av året runt! Idag känner vi att det varken vore jobbigt eller omöjligt, jämfört med hur mycket det skulle ge tillbaka. Man driver något för den egna familjen, med den egna familjen, för barnen och för varandra.

Nu tänker jag igen att jag sitter här och romantiserar. Det gör jag säkert också. Och vi vet nog inte om det är en dröm som ska få förbli en dröm eller om det är en sak vi faktiskt måste få uppleva. Men dagens energikick var i vilket fall som helst riktigt, riktigt skön.

Dessutom fick Alice och Henning leka en hel dag, så nu är vi lika nöjda alla fyra =)

På bilderna ser ni Alice och Henning vid vårt pysselbord som ständigt finns till förfogande för allt tänkbart måleri, klipperi och annat pyssel. Det är en del av vår dröm med Gotland. Att ha en plats som tillåter att det alltid står framme. Det har vi här. Och barnen är ibland så förlorade i det att de inte ens märker när morsan klättrar och klänger för att fota dem. Eller också är de bara rent vana vid att jag går loss ibland..... ;)

Fortsatt trevlig söndag!
Emma




1 kommentar:

  1. Härlig blogg!! Självklart ska Ni testa på att bli egenföretagare! Ni är ju som gjorda för det verkar det som! Kul om vi får hjälpa Er lite på traven. Vi ses snart igen!

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittar in!

Tack snälla för Din hälsning!