torsdag 7 mars 2013

Våreld



Efter tips från en förälder har vi funnit en plats som blivit den första att döpas till "Paradiset" i Martins GPS ;) Den behöver verkligen ligga i GPS:en, annars hittar vi nog aldrig dit igen..




Här har vi manifesterat våren ett par dagar i rad nu. Jag vet inte hur jag med bilder ska kunna visa er storheten i vissa platser. Den här viken får Martin och mig att hisna och samtidigt som den bjuder på höga höjder, är den bred och flack, vilket gör att barnen kan springa fritt. Henning kan köra sin vagn, vilket är en älskad aktivitet, springa och leka kurragömma. Alice kan till och med klättra i berg! ;)





Här finns gott om lä, sten i olika former, alltifrån berg och raukar till platta mackor och småsten att plocka och kasta i vattnet..




Och inte minst, avskildhet, som gör att en av oss kan vila en stund medan den andra tar hand om barnen.




Menyn verkar självklar på den här typen av utflykter. Grillad korv och .... ja, chokladmjölk igen ;)









Efter ett par timmar här ute är vi härligt trötta och rosiga om kinderna, sådär som efter en dag i skidbacken. Då är det fullt tillåtet att spela dator en stund eller krypa ner framför en film..

Idag en tur till civilisationen och vackra Visby!

Ta hand om er,
kram Emma

1 kommentar:

  1. Ser alldeles underbart ut :0) Ni är saknade här på gatan ska ni veta, men ni verkar ha det riktigt mysigt och framförallt massor med familjetid. Massor med kramar från grannarna (neandertalarfamiljen;)

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittar in!

Tack snälla för Din hälsning!