måndag 22 juli 2013

2-årskalas!


Idag har vi en liten 2-åring här. Det har varit en intensiv, glad, fartfylld (bokstavligt talat), härlig, solig och lite blåsig dag! Den började dock med ett illvrål, då vi väckte Henning med sång. Vi som var så glada att vi vaknat innan honom (det händer ju inte alltför ofta), men han blev fullkomligt vettskrämd och jättesur.


Han fick sig dock en "mommocykel" i plast och i samma sekund var livet en fest igen! Han har åkt. Och åkt. Och åkt. Och åkt. Hela långa dagen

Han har åkt här inne. Ute. På grus, på asfalt och på stengolv. Han har imiterat klippen han sett på Youtube med motorcyklar som trillar och ja, ni ser ju fötterna. Skavda och smutsiga, precis som sig bör efter en riktigt rolig, busig dag! Han har bara fyllt på med favoriträtten "spaghettisås", tårta, hallon och klubba emellanåt. Sedan kört igen. Nu sover han som en klubbad. Och mamma också snart.. ;)


De senaste dagarna har vi bakat. Vi får nämligen ett efterlängtat finbesök imorgon. Ella och Alma. Äntligen. Ella och Alma. Alice har bakat bullar och kokostoppar doppade i choklad. Hon har dessutom hittat en tjejliga bland sommarbarnen här i husen, så nu väntar hela klanen på de omtalade. Ella och Alma..


Henning överraskades även av ett stort blått paket på posten idag. Det var från morfar och innehöll alla möjliga spännande instrument! Och vattenpistoler som (Alice räknade ut) räcker till både henne, Henning, Ella och Alma. Wow! En barbietidning fanns också med som en bonus till henne. Det är ju lite svårt det där, att lillebror får ha födelsedagskalas när man inte själv får ha det. Varför får han så mycket fint och inte jag? Sicken tur att hon fick några tröstpresenter av både mamma, pappa och av morfar!

Nästa vecka ska vi kalasa med några av våra saknade släktingar.

Vi ses!!

Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittar in!

Tack snälla för Din hälsning!