måndag 29 juli 2013

Kära besök..

Förra veckan bjöd alltså på kära besök. Ni vet, Ella och Alma. Och icke att förglömma; Anders och Maria. Vi hade härliga dagar med fler utflykter än vad som förmodligen är möjligt. Vi ville ju att de skulle hinna se och uppleva så mycket som möjligt på sina få dagar. Som om de inte kan komma tillbaka en annan gång.. ;)



Förutom Fårö, Kneippbyn, Blå lagunen och andra ställen här runtomkring, så var vi på Pavalds gård. Det är den gård där "Sommar med Ernst" var 2009. Här kan man kika in i det lilla torpet som Ernst inredde, fika på pannkakor eller macka med rökt lammfiol och framför allt, njuta av miljön!

Här finns tuppar och höns, kaniner, skrindor, traktorer och en massa annat för barn. Dessutom skön fikaskugga under träden..



Kommer ni ihåg?



Vi var även ute och cyklade på Bungenäs. Det har ni ju hört om tidigare. Tror att även dessa gäster uppskattade stället. Bara att cykla på höga, låga, sneda, vinda, skraltiga cyklar är blott ett äventyr. Både för stora och för små. Att dessutom få en god middag kan väl aldrig bli fel..





Ojojoj, härliga dagar!! Men ni ser. Både stora och små behövde ta igen sig lite ibland. 

I samma vecka lyckades vi även träffa Eva och Ingemar för en fika. Det blev en mycket trevlig, men kort stund. Snart ses vi dock igen, vilket vi ser mycket fram emot!

Nu ska vi snart packa för Småland =)

/Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittar in!

Tack snälla för Din hälsning!