lördag 13 juli 2013

Barnkörveckan på Fårö

Den här veckan har Alice sjungit i kör på Fårö. Varje dag. Och bäst av allt; hon har sjungit tillsammans med a-kusinerna Vera och Edit! De har knappt träffats innan, men nu har de fått leka och lära känna varandra ordentligt. Jätteroligt!




Märkligt det där med barn och släktingar. Det är precis som att de känner att de hör ihop. Alice blir i alla fall omåttligt förälskad i alla dem som kallas kusiner, A-kusiner eller sysslingar...




En liten halvtimma om dagen har de små barnen övat och igår bjöd de på konsert. Otroligt så mycket de hunnit lära sig! De sjöng för glatta livet och vi föräldrar var så klart barnsligt stolta..




Det var bara lillebror som absolut inte uppskattade konserten. Att vara tyst och sitta still istället för att få vara med? Nej tack.... Vi fick lyssna en del utifrån ladan för att han skränade så mycket, men det gick ju bra det med.




Nu är snart min enda semestervecka slut. Men vi har haft jättehärliga dagar! Och jag har det ju så oförskämt bra även när jag jobbar, så jag klagar absolut inte. 

Vi lever ett enkelt liv. Men att få så här mycket tid ledig med varandra och barnen, det är inget annat än ett liv i lyx!!

Ni som besöker ön måste förresten svänga förbi Fint & Fult, en charmig liten butik där loppis-guldkornen ligger på rad och väntar på er. Dessutom finns fler loppisar i närheten, så börjar ni i ena änden är det bara att köra vidare till nästa. Och nästa. Åk till Hejnum och vidare mot Lokrume/Bro, så hittar ni dem.

Och glöm för sjutton inte att bada var ni än befinner er! =) 

/Emma




4 kommentarer:

  1. Hej Emma och resten av familjen!
    Det är verkligen härlig läsning!
    Ser framemot att träffa er senare under sommaren!
    Ha det fortsatt bra i tillvaron!
    Kram Inger

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Så roligt att du skriver till oss! Är det vecka 34 ni kommer till Gotland? Vi vill gärna ses!

      Vi hörs snart,
      kram Emma

      Radera
  2. Å vilken underbar blogg du har! Tack för titten hos mig!

    Du undrade om vi bor i renoveringskaoset vi befinner oss i. Nej, vi har valt att behålla vår lägenhet ett tag till så där är det bara flyttröra.. ;-)

    kram Mia

    SvaraRadera
  3. Det ser verkligen helt underbart mysigt ut!!

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittar in!

Tack snälla för Din hälsning!