tisdag 15 april 2014

Ekologisk linsåpa

Idag kommer finfrämmat från Skåne och jag svischar runt med trasan, dammsugaren och skurborsten. Här på Prima städar vi ekologiskt med linsåpa från Österby Byggnadsvård. Och jag lovar och svär, den gör städningen lite roligare. Eller åtminstone härligare. Den är 100% naturlig. Ekologisk. Och den doftar så gott att (åtminstone jag) kan njuta lite av att röja runt med trasan.. 


Vi använder den till all hushållsrengöring och till tvätten, vilket vi tycker fungerar jättebra! Nu vet jag inte hur den fungerar när det gäller svåra fläckar, men vi bryr oss inte så mycket om sådana. Vill blåbärssylten ha satt ett litet spår på tröjan, så må väl så vara fallet. Hellre det än tvättmedel och fläckborttagningsmedel fyllt av kemikalier.


Det är en sannerligen härlig känsla att veta att morfar Nalle, morbror Viktor och Malin är på väg! Hoppas att vädrets makter är med oss, så att vi får tillbringa dagarna ute! Ikväll kommer en mycket vänlig granne också och hjälper oss att gräva ur den blivande butikslokalen. Och en annan vänlig granne kommer med singel som ska få pryda golvet. Människorna här omkring är så hjälpsamma, mot oss som satt ner flaggen på okänd mark..

Glad påsk om vi inte hörs innan dess!

/Emma



2 kommentarer:

  1. Låter underbart! Önskar er en riktigt härlig och mysig påsk med familjen. Kramar i massor från 'exgrannen'��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma!! Glad påsk och kram till er!

      Radera

Vad roligt att du tittar in!

Tack snälla för Din hälsning!